En fantastisk byggfirma i Finspång

Hej och god dag alla mina läsare. Jag har inte skrivit på bloggen på ett par dar och nu när jag loggade in så såg jag att många ställt frågor under kommentarerna i ett tidigare inlägg där ni vill veta mer om företaget som har varit här och renoverat köket. Det gör jag gärna, berättar att det är en byggfirma i Finspång som heter Janne Svenssons byggtjänst som renoverat! Jag lägger även ut lite bilder på sociala medier så ni själva får se vilket bra resultat det blev! 

Jag har berättat om köket men tydligen inte sagt ett ord om denna byggfirma i Finspång som renoverade. Det var bra att ni uppmärksammade detta så att jag kan göra om och göra rätt och i det här inlägget faktiskt få berätta för er om Janne Svenssons Byggtjänst. Jag är så nöjd med den kvalitativa hjälp jag fått av dem. Ni som följer mig på Facebook kan gå in och se hur fint köket har blivit, många bilder har jag lagt ut! Att renovera kök kräver förstås hantverkare som kan sin sak. Det är en hel del som kan gå fel och det vill ingen råka ut för. Nu visste jag att Janne Svenssons Byggtjänst är ett bra företag för jag har nämligen anlitat dem förr för olika jobb. Bland annat en tillbyggnad för tre år sedan. Jag tycker det är bra att ni intresserar er för denna byggfirma i Finspång som kan hjälpa även er med både renoveringar och det mesta inom bygg. Det här är en firma som funnits under lång tid och skapat sig ett namn i Finspång med omnejd. Ett företag med gott rykte. De är välkända för att utföra kvalitativa arbeten inom bygg!