Karl-Anders Stenman i Robertsfors

God morgon, god morgon och välkommen till bloggen. Jag hoppas att ni haft en trevlig och avkopplande helg och att ni nu är redo för en ny vecka. I mitt senaste inlägg skrev jag om mitt jobb på ett medieföretag men idag har jag tänkt att prata med er om en man och hans företag som inte är ett medieföretag, nämligen Karl-Anders Stenman i Robertsfors. Jag har vänt mig till honom eftersom han erbjuder hjälp inom skogsbruk i Robertsfors och jag har varit i behov av just den hjälpen. 

Jag är mycket tacksam över att jag har fått all den hjälp som jag behövde när det gäller mitt skogsbruk i Robertsfors och att jag vet att jag även i fortsättningen kan vända mig till Karl-Anders Stenman i Robertsfors när jag behöver den här hjälpen. Det är inte så väldigt många företag där kompetensen finns att hjälpa till inom skogsbruk i Robertsfors. Det finns visserligen några företag men de finns rätt så långt bort och jag tycker det bästa är om det går att få hjälp av någon som finns i närheten. Karl-Anders Stenman i Robertsfors är väldigt erfaren både när det gäller skogsbruk och när det gäller lantbruk och han erbjuder sina tjänster inom bägge dessa områden. Han har arbetat under väldigt många år både inom lantbruk och inom skogsbruk här i Robertsfors och delar nu med sig av sitt stora yrkeskunnande till dem som behöver hans hjälp. Jag tycker att det är bra att ni läsare får kännedom om att denne duktige man med sitt företag finns, så att ni som befinner er i Robertsfors med omnejd ska veta om att ni kan vända er till honom om ni behöver denna hjälp.