Pensionat Kryp inn

God eftermiddag, god eftermiddag! Hur står det till med alla mina trevliga läsare idag? Själv är det bara fint och jag sitter just och tänker tillbaka på en konferens som jag var på i Stockholm. När jag och mina jobbarkompisar skulle på denna konferens så hyrde min arbetsgivare ett helt pensionat, ett hotel i Norberg som heter Pensionat Kryp inn

Den här konferensen som höll på under tre dagar hade samlat allt möjligt folk som arbetar inom mediabranschen och det blev några bra och lärorika dagar. Sedan är det en annan sak som är så roligt när man åker på konferens och det är ju vad man gör på sin lediga tid efter att man lyssnat för förläsningar och minglat. Det var en hel del att göra och se i Stockholm och när vi kom tillbaka till detta trevliga hotel i Norberg så var det ett sådant trevligt och mysigt pensionat där vi verkligen kunde känna att vi fick ladda batterierna och bara må gott. Vi fick en riktigt fin upplevelse av pensionat Kryp Inn och detta hemtrevliga lilla hotel i Norberg skulle jag inte ha någonting emot att besöka fler gånger. Hela atmosfären var fantastisk och det kändes inte sterilt som det kan göra när man bor på de där stora hotellen som ser likadana ut oavsett i vilken stad eller land de finns. Pensionat Kryp Inn tror jag även att ni skulle tycka om att bo på om ni ska till Stockholm. Nu är jag tillbaka i de gamla vanliga rutinerna igen men jag minns tillbaka med glädje på de där dygnen när jag var på detta mysiga hotel i Norberg.