Det gamla elsystemet har moderniserats

Nu är ombyggnationen av mitt företag klart, och då det är ett media- och fotoföretag jag äger så har jag i samband med den här renoveringen även behövt en hel del hjälp av en elektriker. Jag fick hjälp utav elektriker i Danderyd som kom från företaget Blanca Elektriska. 

Jag brukar dela med mig till er om litet av varje, och självklart vill jag dela med mig till er i det här inlägget om dessa elektriker i Danderyd för säkert finns det någon av er som behöver en elektriker i Danderyd oavsett om du behöver hjälp på ditt företag eller om du behöver hjälp hemma. På mitt företag var det ett uråldrigt elsystem som behövde moderniseras och det var inte en dag för tidigt. Vi har varit med om flera gånger att det under reklamfotografering helt plötsligt blivit svart, det vill säga någon propp gick, för den klarade inte av spänningen som blev när för många strålkastare sattes på samtidigt. Det har givetvis inneburit att arbetet tagit onödigt lång tid ibland, och det har varit frustrerande för alla inblandade, men nu har vi en ny och funktionell elcentral och den fungerar som den ska. Och vi har på grund av detta blivit mer effektiva i vårt arbete när vi bland annat fotograferar. Som jag sa inledningsvis så är det säkert någon av er som behöver hitta en kompetent elektriker i Danderyd, och jag hoppas därför att ni som behöver en kommer att höra av er till Blanca Elektriska. Ä r du en privatperson får du även tillgodogöra dig rotavdraget. Det här var allt jag hade tänkt att säga den här gången, men kolla gärna vidare inne på hemsidan som Blanca Elektriska har om ni vill veta mer om dem.